Over Vabrik.com

Vabrik.com is een Nederlandse webshop opgericht in 2016. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van streetwear, urban clothing, outerwear en sport. In een continu veranderende modewereld onderscheiden wij ons door te richten op nauwkeurigheid, exclusiviteit en liefde voor mode en sport lifestyle. Met tientallen jaren ervaring in deze branche hebben wij in 2015 besloten om werk te maken van onze liefde voor het vak en daarmee Vabrik.com op te richten. Vabrik.com is een familiebedrijf en wordt gerund vanuit Weesp. Met een gedreven team opereert Vabrik.com voornamelijk in Noord- en West-Europa met Nederland als basis.

De merken en producten die wij vertegenwoordigen zijn zorgvuldig geselecteerd en passen het beste in de streetwear-stijl van nu. Producten en merken die we aanbieden worden beoordeeld aan de hand van een aantal criteria. Zo moet het product wat extra’s bieden op het gebied van positionering, kwaliteit en/of branding. Hierdoor kunnen wij een exclusief assortiment aanbieden. Ook staat een goede prijs-kwaliteit verhouding zeer hoog in het vaandel. Wij kijken ook verder de toekomst in en proberen nauw samen te werken met maatschappelijk verantwoorde merken.

Vabrik.com voldoet aan het “Webshop Keurmerk”, die erkend wordt door de Consumentenbond. Ook hebben wij een bovengemiddelde beoordeling op Kiyoh, specialist in klantbeoordelingen. Wij zijn trots op onze collectie en op de service die daarbij hoort. Bedankt voor het bezoeken van onze webshop. Als er nog vragen zijn, of behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om het ons te laten weten via onze contactpagina.

Klik hier voor de contactpagina!